top of page
Pompwerken met wormpomp

PROFESSIONELE DIENSTVERLENING
EGALISEREN

Egaliseren is de basis voor een mooie vloer. Voordat je een nieuwe vloer wil leggen, of dit nu een tegelvloer, laminaat, tapijt of plavuizenvloer betreft, dan dien je de vloer altijd eerst te egaliseren om een mooi resultaat te krijgen.

Nadat je een offerteaanvraag bij ons hebt gedaan maken wij een scherpe offerte, spreekt de offerte je aan dan komen wij eerst langs om de vloer te beoordelen. 

Zo kunnen wij exact inschatten welke producten wij nodig hebben en hoeveel materiaal er nodig is om een mooie vloer te realiseren.

Zo is het bijvoorbeeld van belang om te weten wat er op de vloer heeft gelegen en wat er na het egaliseren op de vloer komt te liggen. Ook meten wij hoe vochtig de vloer is. Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten waar de vloer voor gebruikt gaat worden en hoeveel belasting de vloer zal moeten gaan dragen in de toekomst.

Egaliseren geeft een mooier resultaat en zorgt voor minder slijtage. Dit zijn echter niet de enige voordelen, het voorkomt ook vochtproblemen. Doordat de ondervloer goed aansluit op de bovenvloer, krijgt vocht geen kans om hier tussen te komen.Ook het leggen van een nieuwe vloer op een gladde en vlakke ondervloer, gaat stukken sneller en makkelijker. Dit bespaart tijd en zo ook kosten. Bovendien verleng je de levensduur van de nieuwe vloer en heb je hier langer plezier van.

Het egaliseren van een vloer is geen makkelijke klus, zeker als je hier nog geen ervaring in hebt. Alles valt uiteraard te leren, maar je kunt ook de vakmannen van MABOMIX inschakelen, waarbij je gegarandeerd een mooi en strak resultaat krijgt.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bij Mabomix zijn onze klanten onze hoogste prioriteit en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn. Met deze dienst zijn we volledig voorbereid om zelfs de meest complexe projecten aan te pakken en bieden we uitzonderlijke kwaliteit.

Bel of mail ons vandaag nog om meer te weten te komen over wat we voor je kunnen doen.

bottom of page